Coronavirus – læs seneste nyt fra Esbjerg Kommune

Forplejning

Morgenmad
Der serveres morgenmad kl. 6.30-7.00, morgenmaden består af havregryn/havregrød eller cornflakes både i vuggestuen og børnehaven.

Vuggestuen:
Forældrebetalt frokostordning. Afdeling Norddalsparken, Fyrparken, Åmosehuset, Ådalsparken og Tarphagevej har en fælles frokostordning. Maden bliver tilberedt i køkkenet i Nordalsparkens vuggestue afdeling og leveres hver dag til de 4 andre afdelinger. 
der serveres mælk enten til frokost eller eftermiddagsmåltidet, børn under 1 år tilbydes babymælk.
Formiddagsmad: brød og frugt
Middag: et varmt måltid mad eller rugbrød med pålæg - Madplanen bliver sendt til forældrene via Tabulex
Eftermidag: rugbrød, sandwich, boller eller frugtgrød

Børnehaven:
Børnene medbringer selv en madpakke til frokost samt drikkedunk med vand. I løbet af formiddagen må børnene gerne spise noget af maden fra madpakken, hvis de bliver sultne.
Lærkehuset og Skovhuset har en forældrearrangeret frugtordning. Frugtordningen er etableret som en forening med vedtægter og regnskab. Forældrerådet er jf. foreningens vedtægter bestyrelsen i frugtordningen. Frugtordningen er frivillig at deltage i og koster i øjeblikket 50 kr. om måneden pr. barn. Betalingen opkræves kvartalsvis med betaling i januar, april, juli og oktober.
Alle børn er som udgangspunkt indmeldt i frugtordningen, når de starter i børnehaven. Hvis man ikke ønsker at være medlem, skal man kontakte forældrerådet med besked om dette. Brød til ordningen leveres fra Bavinchi bageren og frugten leveres af Esbjerg Frugt og Grønt. Frugten er som udgangspunkt dansk. Der forsøges indenfor  økonomien i frugtordningen at købe økologisk.

Der serveres mælk til frugten om eftermiddagen.

Læs Afdeling Norddalsparkens retningslinjer for sundhed her